Eveniment

„Taxi Blues” şi „Sânziana şi Pepelea”

Aşa cum au promis cei care se ocupă de teatrul proiect din Câmpina, în fiecare lună, mari actori vă invită la spectacole deosebite, jucate foarte bine şi în Bucureşti.

A fost o plăcere şi o surpriză pentru toţi ca la Molto Gran’ Impressione sala să fie neîncăpătoare. În februarie, pe scena Casei Municipale de Cultură se va juca „Taxi Blues”. „Este un spectacol al Teatrului Naţional din Bucureşti, un spectacol în două personaje, cu Dan Tudor şi Marius Bodochi. La începutul lunii martie avem spectacolul „Sânziana şi Pepelea”, cu 17 actori ai TNB”, a declarat preşedintele Asociaţiei Teatru Proiect Câmpina, Adrian Dochia.

Preţuri pentru fiecare
„Taxi Blues” se va juca pe 27 februarie, iar pe 12 martie, puteţi vedea o piesă specială, „Sânziana şi Pepelea”. Pentru ambele spectacole biletele s-au pus deja în vânzare. „Pentru primul spectacol avem bilete de 40 de lei în prima parte a sălii, 30 de lei în partea a doua şi 20 de lei biletele pentru elevi.
Pentru „Sânziana şi Pepelea” biletele sunt 50 de lei în prima parte a sălii, 40 de lei în partea a doua şi 30 de lei locurile pentru elevi”, a mai spus Adrian Dochia. „Taxi Blues”, piesa de teatru din luna februarie, este una profundă, cu îmbinări de modern. Regia aparţine lui Dan Tudor. Biletele se găsesc la casieria Casei Municipale de Cultură „Geo Bogza” Câmpina (0244.336.291), dar le puteţi rezerva şi sunând la numerele de telefon 0723.265.378 şi 0746.268.201. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co