Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

„Tămâiat” cu… rahat

A vrut să se răzbune într-un mod inedit şi până la urmă a provocat un adevărat circ. Săptămâna trecută, sub privirea mai multor trecători, un tânăr a aruncat o găleată plină cu mizeria din toaleta gării din Buşteni, pe cel care susține că i-a fost patron.

Personajul principal al acestui scandal, Florin zis “Tămâie”, susţine că nu şi-a primit banii cuveniți pentru serviciile prestate de-a lungul timpului la o societate comercială. Avea de luat 500 de lei şi a fost dus cu vorba, spune bărbatul care, supărat nevoie mare, a adunat, timp de trei zile, mizeriile din WC şi nu a ezitat să îl arunce pe cel vizat. “Am lucrat ceva timp la o societate, însă am crezut că patronul e cinstit şi mă va plăti aşa cum ne-am înţeles. Este un mincinos. Spune la toată lumea că eu mint, însă am martori. Mai sunt persoane păcălite de el. Noi îl ajutam cu mai multe treburi, iar el ne-a păcălit. Aşa îi trebuie, ca să se înveţe minte”, a povestit “Tămâie”.  Tudor Machiţescu susţine, însă, că tânărul nu a lucrat la el. I-a dat de câteva ori de mâncare şi, în schimb, bărbatul s-a oferit benevol să-i măture spaţiul de lângă societatea pe care o deţine. “Este un boschetar, iar poliţia trebuie să ia măsuri. Nu se poate aşa ceva. Să se întorcă la Cluj, locul de unde este, nu să stea toată ziua prin centrul staţiunii. I-am dat de câteva ori de pomană nişte mâncare şi haine, pentru că-mi era milă de el, dar nu a lucrat la mine. Minte cu neruşinare”, a spus Tudor Machiţescu.

Fiecare cu… dreptatea lui
În schimb, “Tămâie” susţine că nu a fost angajat cu acte, însă a avut o înţelegere cu patronul, conform căreia trebuia să fie răsplătit financiar ori de câte ori munceşte. Dacă la început a primit banii cuveniţi, după o vreme angajatorul nu l-a mai băgat în seamă. Aşa că, după ce a ajuns la capătul răbdării, a pus la cale planul şi nu s-a lăsat până nu l-a dus până la capăt. Oamenii legii au intervenit imediat şi au reuşit să mai calmeze spiritele între cei doi, însă scandalul a reizbucnit atunci când “Tămâie” a văzut că fostul patron pleacă din zonă cu actele şi lucrurile  sale. Până la urmă, ele au fost recuperate tot de către poliţişti. “Am găsit două plase cu ceva lucruri prin ele, dar nu le-am desfăcut. Vreau să le duc la Poliţia Judeţeană, ca să-l denunţ pe acest mincinos. M-am săturat de el şi de nebunia pe care a produs-o. Să-i fie ruşine! Sper să dispară din zonă, pentru că nu îl mai support”, a mai spus Tudor Machițescu.
Tânărul răzbunător s-a ales cu o amendă pentru deranjarea liniştii publice, însă tot nu a renunţat la ideea de a obține banii munciţi, prin orice metodă. Adelina ANEI

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co