Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

„Steaua Română” a plătit datoria

La începutul acestui an, se vorbea despre datoria veche pe care o avea rafinăria Steaua Română din Câmpina la bugetul local. Aproximativ 700.000 de lei era suma pentru care Primăria Câmpina a pus sechestru asigurator pe terenul sportiv al acestei instituţii. Surpriza a fost mare când… această sumă a fost plătită integral.
„Cu surprindere am aflat că societatea comercială a găsit bani şi a plătit datoriile, impozitul pe teren, pe clădiri şi majorările, astfel încât noi a trebuit să ridicăm sechestrul asigurator pus asupra stadionului. Este bine, pe de-o parte, pentru că avem această sumă de bani la bugetul municipiului Câmpina, care era foarte importantă. Este interesant faptul că s-au găsit aşa de repede sumele de bani, deşi ele n-au fost achitate în cursul unui an întreg, anul 2010”, a declarat primarul Câmpinei, Horia Tiseanu.
În cazul în care intra în posesia stadionului ce aparţine Rafinăriei, Primăria Câmpina dorea amenajarea unei baze sportive la care să aibă acces toţi localnicii. D. R.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co