Actualitate

„POVESTEA UNUI ORFAN FĂRĂ PREA MULT NOROC”

Mihai a fost abandonat în centrul de plasament numărul 5 din Capitală încă din primele zile de viață. La şapte ani a fost mutat la centrul de plasament numărul 6, iar la 13 ani a fost agresat sexual de doi indivizi mai mari, de care şi acum îi este teamă.

Când credea că ar putea să depăşească trauma, Mihăiţă a fost mutat la un alt centru, unde a fost din nou supus relelor tratamente. Cu toate acestea a reuşit să termine Şcoala de Arte şi Meserii cu profilul confecţii-îmbrăcăminte, cât şi Şcoala Populară de Artă.

După 18 ani de când a fost părăsit de propria mamă, Mihai a fost reintegrat în familia sa.

Cu toate acestea, a găsit o mamă bolnavă de hepatita C, iar condiţiile în care trăia sunt greu de explicat.

Chiar şi aşa, Mihai nu s-a dat bătut. Deşi şi el suferă de epilepsie, şi-a propus să triumfe în viaţă prin propriile forţe nedându-se bătut de la nimic. Astfel, l-a auzit cântând compozitorul Adrian Ordean care l-a ajutat să-şi înregistreze câteva melodii, iar Star Print l-a ajutat să îşi înregistreze gratuit şase piese: ”Cea mai mare dorinţă a mea este să mă lansez, însă nu dispun de resursele financiare necesare pentru a iniţia astfel de demersuri. Am putut doar să înregistrez un număr de şase melodii, iar câteva piese sunt compuse de mine”, a declarat Mihai.

La ora actuală, Mihai alături de cei cinci fraţii şi mama lor trăiesc de pe azi pe mâine într-un demisol plin de igrasie din Bucureşti. Singurul venit pe care îl are Mihai este pensia pe caz de boală în valoare de 200 lei. Ar vrea să muncească însă din cauza bolii  niciun patron nu se încumetă să îl primească.

Singura dorinţă a lui Mihai în prag de ziua lui de nastere ce va avea loc pe data de 25.05.2012 este să aibă ce pune pe masă.

Îmi doresc ceva de mâncare, câteva sticle de ulei, făină, zahăr, pâine, ceva de spălat, asta îmi doresc sănătate de la Dumnezeu”, ne-a declarat Mihai Căldăraru.

Cine doreşte să-i ureze “La mulţi ani” tânărului Mihai Căldăraru, născut la data de 25.05.1986, având CNP:1860525410019, poate să o facă la numărul de telefon: 0724.713.999, sau adresa Mihai Eminescu nr 173, Sector 2, Cod Postal 020076.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co