Actualitate

„Plombele”, durerea câmpinenilor

gropiAcțiunea de astupare a gropilor existente pe partea carosabilă din municipiul Câmpina a stârnit nemulțumirea localnicilor, care susțin că lasă mult de dorit calitatea lucrărilor.

Iarna grea prin care am trecut a lăsat în urmă adevărate cratere. Cratere pe care şoferii, inclusiv cei câmpineni, le-au înjurat printre dinţi de nenumărate ori. Aşa că, administraţia locală a luat decizia ca gropile apărute în carosabil să fie „plombate”. A existat o licitaţie, în urma căreia a câștigat o altă firmă decât cea care a efectuat lucrările de asfaltare în Câmpina. Efectele? Nemulţumiri din partea locuitorilor municipiului, care nu sunt de acord cu modul în care sunt folosiţi banii publici.
„Firma care execută această lucrare cred că-şi bate joc de noi, de banii noştri, de Administrația Domeniului Public și Privat, de viceprimar”…, a declarat un localnic. „Ca de fiecare dată, nu sunt mulţumit, pentru că toate sunt făcute repede, dar de o calitate care lasă de dorit”, a spus un alt câmpinean. „S-au pus plombe, dar nu sunt bune. Sunt făcute ca nişte maidane. Sunt anumite zone unde s-a făcut plombarea numai ca să se ia nişte bani. Când le-am spus celor care puneau plombele că lucrarea nu este bună, mi-au răspuns că oricum va fi asfaltată toată strada. Dar sunt banii noştri”, a povestit un alt localnic, şofer cu experiență, după ce a apreciat calitatea lucrărilor efectuate.

Să se facă plata!
În timp ce câmpinenii se plângeau de calitatea proastă a lucrărilor de plombare a gropilor care au rezultat în urma iernii, angajaţii municipalității erau prezenţi pe bulevardul central şi.. măsurau. Măsurau porţiunile plombate, pentru a se putea face plăţile către firma care execută lucrările. „Am frezat, le-am luat adâncimea, le-am astupat şi acum măsurăm suprafeţele pentru calcul pentru a se face plăţile”, a declarat referentul Administrației Domeniului Public și Privat Câmpina, Ghiocel Ţintă.
Am încercat să luăm legătura cu viceprimarul municipiului Câmpina, pentru a ne spune dacă lucrările efectuate în carosabil merită plătite. Din păcate nu am reuşit, însă ne aşteptăm să ne întâlnim cu Ion Dragomir, care să răspundă la întrebările câmpinenilor.Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co