Actualitate

„Pacienţi” infractori

Poliţiştii ploieşteni au reuşit să prindă în flagrant patru tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 22 de ani, toţi din municipiu, suspecţi principali în cazul spargerii a 11 cabinete medicale individuale şi societăţi comerciale, fapte comise pe raza municipiului în ultimele două săptămâni ale lunii octombrie. Cei patru au fost surprinşi de către oamenii legii în imediata apropiere a unui cabinet medical în care tocmai încercaseră să intre.
În urma cercetărilor efectuate şi a administrării probatoriului, poliţiştii au reuşit să-i asocieze pe aceştia cu comiterea faptelor respective. Indivizii preferau să sustragă aparatură electronică, respectiv laptop-uri, telefoane mobile şi televizoare LCD.
După documentarea activităţii infracţionale a tinerilor, minorii au fost prezentaţi instanţei de judecată, pe numele unuia dintre ei fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 14 zile. În cazul celuilalt, instanţa a luat măsura interdicţiei de a părăsi localitatea. În ceea ce-i priveşte pe suspecţii majori, aceştia se sustrag în prezent urmăririi penale, pe numele lor fiind emise în lipsă mandate de arestare preventivă. Poliţiştii îi caută acum pe cei doi, urmând ca după depistare aceştia să fie încarceraţi.  A. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co