Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

„Ocazie” cu ghinion

Gândiţi-vă de două ori înainte atunci când daţi o mână de ajutor unei persoane care face autostopul. Un prahovean a ajuns să regrete amarnic gestul, după ce o bucureşteancă i-a furat din maşină câteva mii de dolari.

Fapta a fost comisă pe DN 1, în zona Câmpina, unde femeia făcea autostopul. Bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri şi a luat-o la ocazie, iar aceasta i-a luat de pe bancheta din spate 7.400 de dolari, din cei 10.400 pe care îi avea.
„Din cercetările poliţiştilor a rezultat că bărbatul a oprit în Câmpina, a extras de la bancă suma de 10.400 USD, după care, însoţit de femeie, s-a deplasat la staţia peco din zona autogării, unde a alimentat. Banii extraşi de la bancă au rămas în autoturismul în care se afla şi persoana luată la ocazie. După ce persoana în cauză a coborât din autoturism, Costel R. a constatat lipsa sumei de 7.400 de USD”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, agentul principal Raluca Brezeanu.
Femeia din Bucureşti a fost reţinută pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, cu propunere de arestare preventivă. M. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co