Imobiliare Valea Prahovei
Turism

„O săptămână la munte”, program de mare succes

o-saptamana-la-munteLansat de câteva săptămâni, programul „O săptămână la munte”, a şi atras sute de turişti în staţiunile montane de pe Valea Prahovei.

Camerele puse la dispoziţie de unităţile hoteliere sunt ocupate în proporţie de 90%, iar telefoanele din recepţii sună fără oprire pentru rezervări. Agenţii din domeniu spun că mulţi români cu venituri mici abia acum şi-au permis un sejur la poalele Bucegilor, datorită reducerilor substanţiale practicate în perioada martie – aprilie 2010. „Românii sunt foarte interesaţi de iniţiativa Ministerului Turismului. Am rezervat un etaj special pentru acest program şi 90% din camere sunt deja ocupate. S-au arătat interesaţi cei cu venituri reduse. Această iniţiativă oferă cinci zile de cazare, fără mic dejun, de duminică până vineri. Oamenii nu-şi permit să plătească 200 de lei pentru o seară, cât costă în mod normal la un hotel de trei stele. Ei plătesc, în cadrul programului, 258 de lei pentru cinci zile”, a precizat Mariana Ţoncu, directorul unui hotel.

Prețuri pentru toți
În staţiunile Sinaia, Buşteni, Azuga şi Predeal, sunt disponibile peste 400 de locuri de cazare, iar preţurile diferă în funcţie de numărul de stele. Astfel, sejurul la două stele costă 158 de lei de persoană, la trei stele costă 258 de lei, iar la patru stele doritorii vor trebui să achite 358 de lei pentru cinci nopţi. Proprietarii de hoteluri spun că s-au înscris în acest program deoarece este accesibil şi foarte mulţi turişti sunt atraşi să petreacă la munte o vacanţă la preţ redus, după cum o arată, deja, gradul de ocupare din staţiuni. „Avem deja turişti cazaţi în hotel. Cu 258 de lei, o persoană se poate caza pentru cinci nopţi, într-o cameră dublă. În mod normal, preţul poate ajunge până la 500 de lei, cu mic dejun inclus”, a spus Ciprian Stanciu, dir. agenţie hotel. Chiar dacă oferta nu conţine micul dejun inclus, turiştii beneficiază în cadrul programului de acces gratuit la saună, piscină şi sala de fitness. Nu trebuie uitat faptul că biletele sunt vândute după principiul „primul venit, primul servit”, aşa că, grăbiţi-vă dacă doriţi să mai găsiţi locuri libere.Adelina ANEI

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co