Imobiliare Valea Prahovei
Politica

„Înotând” în subiectul bazinului…

Ridicolul situaţiei create de inaugurarea bazinului de înot din Câmpina a fost adus din nou în prim-plan într-o conferinţă de presă a PNL Câmpina.

Liderul formaţiunii politice, Virgil Guran, a marcat din nou: „Noi am semnalat de multe ori că, de fapt, s-a inaugurat închiderea bazinului, cu Udrea, Roberta, Boc, toată floarea de la PDL. Chiar a fost o chestie ridicolă, după părerea noastră, să-l inaugurezi şi să-l închizi a doua zi. N-am înţeles lucrul acesta! Nici pe timpul lui Ceauşescu nu se făceau scenarii de genul acesta. Să se apuce de o investiţie şi după acea să-şi dea seama: stai mă, că eu n-am cum să desfăşor activitatea. De aici, deducem lipsa ori de preocupare ori de profesionalism, al primarului în funcţie”.
În acelaşi timp, liderul penelist a dorit să tragă un semnal către cei care consideră că Horia Tiseanu nu are vreo legătură cu cei aflaţi la conducerea ţării. Pe de altă parte, a surprins printr-o invitaţie directă, făcută aceluiaşi Horia Tiseanu, prin intermediul presei, de a veni în rândurile PNL, sugerând chiar o susţinere a unei noi candidaturi la postul de primar. Să fie acesta un semnal că lucrurile nu merg tocmai bine în Uniunea Social Liberală din Câmpina? Invitaţia se face şi cu ştiinţa liderului PSD, Ion Dragomir, şi a celor din filiala locală a Partidului Conservator?
„Lumea trebuie să înţeleagă că aceşti oameni nu stau suspendaţi în funcţiile respective, ei ajungând acolo datorită organizaţiilor PDL din teritoriu. Cu alte cuvinte, ei sunt acolo cu sprijinul domnului primar Tiseanu. Nu face parte dintr-o altă lume! Domnia sa este pe aceeaşi baricadă, sprijină acţiunile lui Boc, ale lui Băsescu, ale Elenei Udrea. Dacă, într-adevăr, are un caracter şi dorinţa de a face ceva cu adevărat pentru cetăţenii câmpineni, aşteptăm demisia lui din Partidul Democrat şi să se disocieze de ceea ce se întâmplă în ţară, în momentul de faţă. În cazul în care face acest lucru, tot respectul. Şi, cred că s-ar putea, chiar să îl sprijin pentru a redobândi încă un mandat, dacă dă în scris şi are demisia în alb, că nu pleacă repede apoi, într-un loc unde este mai bine, că rămâne şi îşi face treaba pentru cetăţenii din Câmpina”, a declarat pe un ton categoric, Virgil Guran. Carmen NEGREU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co