Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

„Împreună pentru o sănătate mai bună”

Evitaţi stresul de la serviciu şi alimentaţia nesănătoasă. Acesta este sfatul reprezentanţilor Asociaţiei pentru Sănătate, Educaţie şi Familie, care au demarat la munte, pentru al patrulea an cosecutiv, proiectul „Împreună pentru o sănătate mai bună”.

În centrul staţiunilor de pe Valea Prahovei au fost amplasate mai multe standuri, acolo unde, agenţii de sănătate fac măsurători gratuite ai indicilor stării de sănătate: măsoară tensiunea arterială, procentul de grăsime din organism, pulsul şi indicele de masă corporală. În plus, vin cu sfaturi extrem de importante şi recomandări pentru un stil de viaţă sănătos.
„Localnicii sunt abonaţii noştri, iar cei care au acceptat încă de anii trecuţi schimbarea stilului de viaţă, vin şi ne mulţumesc.
Noi, românii, ne confruntăm cu obiceiurile culinare. Aici este problema noastră.
Oamenii sunt foarte mulţumiţi de serviciile noastre şi încântaţi, iar multora nu le vine să creadă că noi facem aceste lucruri gratuite pentru ei.
M-am oferit voluntar în această campanie, deoarece mă bucur că pot să-i ajut pe cei din jurul meu. În ceea ce priveşte mortalitatea, suntem pe primul loc în Europa şi trebuie să scadă această cifră îngrozitoare”, a precizat asistenta Asociaţiei pentru Sănătate, Educaţie şi Familie, Maria Răileanu.
Obiectivul campaniei îl constituie îmbunătăţirea sănătăţii populaţiei prin informare şi educare cu privire la un stil de viaţă sănătos, încurajând prevenirea celor mai frecvente afecţiuni, pornid de la descoperirea cauzelor şi conştientizarea factorilor de risc.
Zilnic, în cortul amplasat în centrul oraşului Buşteni, se pot efectua mai multe teste medicale, dar se şi pot cumpăra cărţi de sănătate.
Campania derulată la munte de Asociaţia pentru Sănătate, Educaţie şi Familie se va încheia abia la sfârşitul acestei veri.  A. A.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co