Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

„Dorel” şi transformatorul

Au încercat să fure un transformator electric pentru a face bani vânzându-l la un centru de fier vechi. Era intenţia mai multor persoane, care au dat lovitura în Bucov, în apropierea adăpostului de câini comunitari, doar că, imediat după ce l-au demontat, au realizat că este mult prea greu şi nu au cum să-l transporte spre un centru de colectare fier vechi, aşa că l-au abandonat în zăpadă. Pe fir au intrat şi poliţiştii, dar şi echipele de intervenţie de la Electrica, care au muncit câteva ore pentru a înlocui transformatorul devastat cu unul nou.
„Poliţiştii au demarat o anchetă, pentru a da de urma celor care se fac vinovaţi de această faptă şi pentru tragerea lor la răspundere penală”, a declarat Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt IPJ Prahova.
Intervenţia nu a fost lipsită de probleme. Echipele de la Electrica au fost nevoite să blocheze drumul pentru mai mult de o oră, spre disperarea şoferilor, care, fie au aşteptat până utilajul a fost îndepărtat de pe carosabil, fie au făcut cale întoarsă.
„Eu am călători cu mine. Fiecare se grăbeşte să ajungă la treaba lui. Trebuia mai întâi deszăpezit, ca să putem trece şi noi, şi apoi să se apuce de treabă”, a explicat un şofer de microbuz.
Transformatorul electric devastat a afectat alimentarea cu energie electrică în zonă, atât pentru un restaurant, cât şi pentru alte trei familii. Reprezentanţii de la Electrica afirmă că astfel de furturi au loc periodic, pagubele înregistrate într-o singură lună ridicându-se la câteva mii de lei. Mariana BADEA

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co