Sport

„Cupa primăverii”

►Primăria Câmpina, Consiliul Local şi Casa Tineretului au organizat un concurs de înot la Bazinul de Înot Didactic.

„Cupa primăverii” s-a bucurat de un număr mare de participanţi. Aproximativ 70 de copii, care fac cursuri pentru a învăţa sportul care îi dezvoltă frumos, s-au întrecut la diferite probe. Nu şi părinţii sau bunicii care îi încurajau de pe margine.
De la o competiţie la alta, tinerii sunt tot mai buni şi se văd eforturile depuse, prin rezultatele obţinute. „S-a observat un salt evident, de la cupa de iarnă, atât la timpii realizaţi, cât şi la deprinderea tehnicilor de înot la stilurile mai complexe. Bucuria copiilor a fost nestăpânită, ei încurajându-şi coechipierii, atât la cursele individuale, cât mai ales, la ştafetă. Părinţii şi bunicii au făcut propuneri pertinente privind utilizarea bazinului, de care Consiliul Local va ţine cont”,  a declarat preşedintele Comisiei de Învăţământ, Tineret şi Sport, consilierul Marian Dulă.
Pe categorii de vârstă, copiii s-au întrecut la crawl, bras şi spate, iar după efortul depus, toţi au primit truse de scris şi ciocolată, iar primii clasaţi au plecat acasă şi cu diplome, înmânate de primarul Horia Tiseanu şi consilierul Marian Dulă.
În afară de cursurile organizate, cu instructori de înot, în week-end, oricine poate să se relaxeze în apa caldă a bazinului. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co