Actualitate

„Cunoaştere”, un concurs de desen şi fotografie

Acum, în prag de sărbători, Rotary Valea Prahovei lansează cea de-a V-a ediţie a concursului de desen şi fotografie, intitulat „Cunoaştere”. Concursul de pictură se adresează elevilor din şcolile primare din Sinaia, Buşteni şi Azuga, iar cel de fotografie, elevilor de gimnaziu şi liceu din aceleaşi localităţi. Obiectivul Rotary este antrenarea copiilor talentaţi într-un concurs, dar şi formarea unei baze de date care să conţină fotografiile unor obiective turistice, peisaje şi curiozităţi din Valea Prahovei.
Pentru concursul de desen, înscrierile se fac între 15 decembrie 2011 şi 15 ianuarie 2012, iar pentru cel de fotografie între 15 decembrie 2011 şi 31 ianuarie 2012.
Aşa cum ne-au obişnuit, rotarienii vor oferi premii substanţiale câştigătorilor concursurilor. Valoarea totală a acestora este de 6.000 de lei, împărţiţi între cele două secţiuni. Astfel, la concursul de desen, vor fi oferite şase premii I, în valoare de 150 de lei fiecare, şase premii II în valoare de 100 de lei, şase premii III în valoare de 50 de lei şi o menţiune. Aceleaşi premii vor fi oferite şi pentru categoria „fotografie”, a concursului.
Cele mai frumoase lucrări vor fi alese între 1 şi 15 februarie 2012, de membrii Rotary Club Valea Prahovei şi de artişti plastici. Anunţarea câştigătorilor va avea loc între 1 şi 8 martie 2012, iar cei mai buni vor fi premiaţi în cadrul unei festivităţi la care vor fi prezenţi toţi câştigătorii, dar şi părinţii sau profesorii acestora. C. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co