Cultura

„Azilul amanţilor”, piesa lunii aprilie

Asociaţia „Teatrul Proiect Câmpina” aduce în a doua lună de primăvară o comedie nebună. „Azilul amanţilor” se va juca pe scena Casei Municipale de Cultură „Geo Bogza” miercuri, pe 25 aprilie, de la orele 19.00.

Piesa Teatrului Evreiesc de Stat este regizată de Dan Tudor şi prezintă povestea unei femei cu doi amanţi căsătoriţi şi momentele delicate prin care trec personajele. Biletele s-au pus în vânzare săptămâna aceasta. Pentru prima parte a sălii aveţi un loc în schimbul a 50 de lei, 40 de lei în a doua jumătate a sălii, iar la balcon preţul unui bilet este de 30 de lei.
Elevii vor intra şi de această dată la teatru în schimbul a 20 de lei. Dacă nu ajungeţi la Casa de Cultură să vă procuraţi bilete, puteţi să le rezervaţi la numerele de telefon 0723.265.378 sau 0746.268.201. „Azilul amanţilor” este piesa lunii aprilie, comedia care vă îmbolnăveşte de râs.

Pregătiri pentru festival
Asociaţia „Teatrul Proiect Câmpina”, ai cărei membri fondatori sunt Mircea Albulescu, Dan Tudor şi Adrian Dochia, pregăteşte prima ediţie a Festivalului Internaţional al Teatrelor Proiect, ce va avea loc la Câmpina în perioada 21-24 iunie 2012. Municipiul va deveni atunci centrul cultural teatral al ţării şi va găzdui cele mai importante teatre proiect din România şi din străinătate. La festival vor participa Project Theatre Dublin Irlanda, Teatrul Metropolis  Bucureşti, Teatrul Arcub Bucureşti, Teatrul Proiect Buzău, Teatrul Proiect Târgu Mureş, Teatrul Proiect Giurgiu şi Teatrul Proiect Câmpina. Festivalul este unul concurs, cu premii cuprinse între 1.000 şi 1.500 de euro. Ministerul Culturii sprijină această iniţiativă şi evenimentul va fi o rampă de lansare culturală şi o promovare la nivel intern şi internaţional şi pentru Câmpina şi Teatrul Proiect proaspăt înfiinţat. Acest lucru va fi posibil şi cu ajutorul sponsorilor, care, dacă doresc să se implice şi să susţină organizarea festivalului, pot lua legătura cu unul dintre membrii asociaţiei câmpinene, Adrian Dochia, pe adresa de e-mail adidochia@yahoo.com. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co