Sport

”Lupii galbeni” la a doua victorie pe tărâm turcesc

Petrolul a bifat astăzi, cea de-a doua victorie din Antalya, câştigând la limită confruntarea cu formaţia poloneză de liga a 2-a Miedz Legnica Meciul nu a fost nici pe departe unul uşor pentru trupa lui Vivi Răchită, leşii, cu un joc bazat preponderent pe forţă fizică, punând destule probleme, mai ales în prima repriză, în care managerul petroliştilor le-a dat şansa să joace, fotbaliştilor, care au făcut-o mai puţin în precedentele două confruntări.
De altfel, polonezii au avut şi primele ocazii ale întâlnirii, după două lovituri libere la care Râmniceanu s-a opus excelent, iar “găzarii” au replicat cu un şut al lui Barbu şi o bară “semnată” de Ljubinkovic.
După reluare, din momentul în care Vivi Răchită a introdus pe teren mai mulţi titulari, jocul s-a schimbat radical, Petrolul controlând clar, ostilităţile.
Logic, au apărut şi ocaziile mari la poarta adversă, dar golul a venit relativ târziu, cu zece minute înainte de final, atunci când, după o pasă excelentă a lui Buhuşi, Victoraş Cataramă l-a driblat pe portarul advers şi a trimis în poarta goală.
Aşadar, după trei teste disputate în staţiunea Side din Antalya, bilanţul Petrolului consemnează două victorii,
1-0 cu Slavia Sofia şi cu Miedz Legnica, şi o remiză, 0-0 cu Lechia Gdansk. Formaţia ploieşteană va susţine următorul meci luni (n.r. 21februarie) , de la ora 11.00, contra prim-divizionarei ucrainene Vorskla Poltava.
Petrolul Ploieşti a folosit următorul 11: Râmniceanu (min.87 Manea) – Cârjă (min.46 P. Stoica), Ljubinkovic (min.78 Stănescu), Plecanciuc (min.46 Păun), Tudor, Cr. Vlad (min.46 Fl. Dumitru), Barbu (min.46 Benga), Gârleanu (min.70 Grumic), L. Mihai (min.46 Buhuşi), Moroşan (min.46 Cataramă), C. Stoica (min.59 Buhăescu). Cristian SBARNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co