Actualitate

«Valea Prahovei» la 100 de numere

pag-1Horia Tiseanu, primarul Municipiului Câmpina
„Ziarul Valea Prahovei a apărut relativ de curând în municipiul Câmpina şi sunt convins că locuitorii municipiului nostru sunt mulţumiţi, pentru că au încă un mijloc de informare. Cu cât avem mai multe ziare, cu atât avem mai multe informaţii. În acest fel, nu vor mai apărea zvonuri, informaţii care nu au o bază reală, ci să avem informaţii concrete, aduse de mass-media. Sunt convins că cititorii apreciază ziarul Valea Prahovei ca fiind un ziar obiectiv, care aduce informaţii concrete, nu numai din Câmpina, ci de pe toată Valea Prahovei. Aceasta este o idee bună, faţă de alte săptămânale. Eu urez tuturor celor care lucrează la acest ziar să aibă parte de multă sănătate, putere de muncă şi să meargă mai departe cu acest ziar care face ca informarea câmpinenilor să fie cât mai corectă.”

Ec. Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni
La aniversarea a 100 de numere de la apariţia ziarului Valea Prahovei, vă urez viaţă lungă şi să vă menţineţi acelaşi stil care va caracterizat. Ca şi până acum să scoateţi în evidenţă atât problemele cu care se confruntă oraşele din zona Văii Prahovei cât şi realizările şi evenimentele fericite ce au loc la noi. Vă doresc ca şi în continuare să daţi dovadă de profesionalism şi să oglindiţi în paginile săptămânalului dumneavoastră realitatea aşa cum este ea, cu bune şi rele, dar în mod corect.
La cât mai multe apariţii!

Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia
„Mi-a plăcut întotdeauna să văd cum iau naştere şi cresc lucrurile bune. Aţi plecat la un drum greu, cu o echipă mică, dar cu vise mari. Aţi crescut dintr-un ziar local, la un săptămânal judeţean. Aţi arătat că se poate scrie corect şi obiectiv. Pentru aceste lucruri vă felicit şi aştept să citesc şi ediţia cu numărul 10.000.”

Ionel Goidescu, primarul oraşului Predeal
Îmi face o plăcere deosebită să adresez cele mai sincere felicitări şi urări de succes conducerii şi întregului colectiv care se ocupă de apariţia săptămânalului „Valea Prahovei“, la momentul aniversării a 100 de ediţii. Prezenţă aparte în peisajul publicistic, săptămânalul „Valea Prahovei“ s-a dovedit a fi o altfel de publicaţie decât tot ceea ce exista pe eşichierul mass-media. Elementele principale care l-au remarcat au fost, cu certitudine, informaţia corectă şi complexă de interes pentru toţi locuitorii zonei, precum şi echidistanţa manifestată în prezentarea informaţiei. Politica managerială promovată, interacţiunea permanentă cu interesul cetăţenilor şi profesionalismul echipei sunt doar câteva dintre lucrurile care au condus la o evoluţie spectaculoasă a acestei publicaţii. Întreaga zonă are nevoie pe mai departe de o astfel de publicaţie şi sunt convins că „Valea Prahovei“ se va regăsi şi pe viitor în casele noastre.  La mulţi ani!

Florin Marcu, consilier local: Ziarul este bine venit pe piaţa presei! Important este să reuşiţi să rămâneţi echidistanţi. Şi poate, n-ar fi rău, să fiţi prezenţi şi la şedinţele Consiliului Local.

Alexandru Neculai, jurnalist: Orice aniversare este un prilej de sărbătoare! Vă doresc să ajungeţi la numărul 1000, la 10 000 şi de fiecare dată să mă întrebaţi şi pe mine despre voi. E loc pentru toată lumea pe piaţa media câmpineană. Uneori, astfel de aniversări mai atenuează din animozităţile care mai apar în breasla noastră.

Romeo Văsii, şeful Poliţiei Câmpina: Cu ocazia aniversării a 100 de ediţii a ziarului „Valea Prahovei”, vreau, în primul rând, să le mulţumesc celor care scriu articolele, pentru sprijinul acordat în mediatizarea activităţilor desfăşurate de poliţie în slujba cetăţeanului. De asemenea, mulţumim pentru faptul că, prin acest ziar, ne-au fost semnalate unele nereguli din oraş, atât pe linie de poliţie rutieră, cât şi privind alte aspecte. Aducându-ni-se la cunoştinţă, noi am putut lua măsurile necesare în situaţiile respective. Cu această ocazie, vă doresc La Mulţi Ani!

Comisar Cornel Dăncescu, şef Birou Poliţie Rutieră Câmpina
„Încep prin a vă mulţumi pentru colaborarea pe care o avem de când a apărut acest săptămânal în municipiul Câmpina. Nu pot decât să vă doresc să mai aveţi câteva mii de apariţii de acum încolo şi colaborarea cu Biroul Poliţie Rutieră să fit la fel de bună. Ce mai pot spune… un ziar extraordinar.”

Alexandru Lefter, directorul Poliţiei Comunitare: Nouă, celor de la Poliţia Comunitară Câmpina, ne place să fim informaţi în mod curent despre toate lucrurile care se întâmplă în jurul nostru, inclusiv să avem în mass-media o reprezentare corespunzătoare a mesajelor noastre profesionale. Din câte ştiu eu , ziarul „Valea Prahovei” are o prezenţă activă în peisajul câmpinean. Noi avem contacte destul de dese cu reporterii şi, de fiecare dată, în ceea ce priveşte problemele cu care noi ne-am confruntat, ele au fost reproduse corect şi fidel în acest ziar. La Mulţi Ani!

Colonel dr. Dumitru Chiriţă, Comandantul Centrului Montan Sinaia
Cu prilejul apariţiei celui
de-al 100-lea număr al ziarului Valea Prahovei, Centrul Montan Sinaia al Jandarmeriei Române, vă urează atât dumneavoastră, cât şi colaboratorilor ziarului, mult succes în nobila meserie pe care o faceţi, împliniri pe toate planurile, în special cele profesionale, să manifestaţi aceeaşi echidistanţă şi bună informare către cetăţenii în slujba cărora sunteţi şi, nu în ultimul rând, la cât mai multe numere.

Livia Ene, agent Poliţia de Proximitate: Vă apreciez ziarul. Este bun! Totuşi, aş dori să găsesc în el mai multe informaţii despre diverse cazuri sociale, situaţiile dificile în care se află mulţi dintre semenii noştri, doleanţele lor. În acelaşi timp, vreau să se regăsească şi răspunsurile autorităţilor faţă de aceste doleanţe.

Viorica Iancu, director Colegiul Tehnic „Constantin Istrati”: Fie ca, la ceas aniversar, să vi se deschidă noi orizonturi pe care să le abordaţi cu obiectivitate, fie ca numărul cititorilor ziarului dvs. să sporească, fie să-l contraziceţi pe Déscartes şi astfel ziarul „să nu enerveze pe nimeni”.

Florin Constantinescu, director Floricon Salub
„Este un lucru nou în peisajul Câmpinei, în peisajul judeţului Prahova. Suntem cu toţii mulţumiţi pentru că, întotdeauna un lucru în plus, un ziar în plus, duce la concurenţă şi toate merg bine de la sine”.

Marian Moisescu, pensionar invalid: Îmi place ziarul! Am văzut că vă interesaţi de problemele grave de care se lovesc oamenii simpli. La Mulţi Ani şi ţineţi-o tot aşa!

Ion Pripoae, pensionar: Dacă s-ar putea iniţia o rubrică pe probleme duhovniceşti, aş aprecia şi mai mult acest ziar. Este tot ce doresc.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co