Administratie

Investitori şi stadion nou în Poiana Câmpina

consiliu-poianaDorinţa primarului Alin Moldoveanu de a transforma comuna Poiana Câmpina în cea mai frumoasă şi bogată localitate din Prahova, prinde, încet, contur. În cadrul ultimei şedinţei de Consiliu Local s-a votat un proiect prin care în scurt timp în Poiana vor fi atraşi investitori importanţi, gata să ridice un stadion la standarde europene. „Mă bucur foarte mult că s-a votat şi le mulţumesc consilierilor. Mă bucură şi faptul că au fost şi reprezentanţii investitorilor, este vorba despre acel stadion care va putea găzdui şi meciuri europene”, a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu.
În cazul în care se va trece la treabă, se vor genera şi locuri de muncă. „Cel mai important lucru este că le-am atras atenţia şi rugăminte investitorilor, de a angaja persoane cu domiciliul în Poiana Câmpina. Astfel, atât Primăria cât şi consilierii locali se ţin de promisiunea de a atrage investitori şi creăm locuri de muncă. Unul dintre finanţatori a reuşit să cumpere, prin licitaţie, şi cantina de la Petroutilaj, pe care o va transforma într-un hotel şi automat şi aici vor fi create alte locuri de muncă”, a explicat Alin Moldoveanu.
Dacă lucrurile vor merge aşa cum este planificat, în maximum patru ani noul stadion din Poiana Câmpina va fi gata. E. T.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co